İSTANBUL'DA MÜSİAD MERSİN RÜZGÂRI

MÜSİAD Mersin Şubesi'nin 7 firması, 15. MÜSİAD Uluslararası Fuarı'na katılım sağlarken, dernek üyesi 50 firmada fuarı incelemek için İstanbul'a çıkarma yaptı.

28.11.2014 19:10:53 0
İSTANBUL

 

MÜSİAD Mersin Şubesi’nin 7 firması, 15. MÜSİAD Uluslararası Fuarı’na katılım sağlarken, dernek üyesi 50 firmada fuarı incelemek için İstanbul’a çıkarma yaptı.

 

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) bu yıl 15. düzenlediği “MÜSİAD Uluslararası Fuarı ve 18. Uluslararası İş Formu (IBF)” ile ilgili bilgi veren MÜSİAD Mersin Şube Başkanı Yusuf Yılmaz, başarılı bir çalışmaya imza atmanın gururunu yaşadıklarını söyledi.

Dünya ekonomisinin kalbi İstanbul’da atarken Mersin’in de bu yapının bir parçası olmasının önemine işaret eden Yılmaz, 2 yılda bir düzenlenen etkinliğin Asya’dan Avrupa’ya ve Amerika’ya, Orta Doğu’dan Afrika ülkeleri ve Türk Cumhuriyetleri’ne kadar uzanan bir coğrafyada yer alan 102 ülkeden gelen 7 bin seçkin iş adamının 200 bin Türk iş adamıyla buluştuğu bir ortam olduğunu vurguladı.

 “İSTANBUL’A ÇIKARMA YAPTIK”

 Organizasyonda Mersin’in de başarıyla temsil edildiğini işaret eden Başkan Yılmaz, “Mersin’den katılan 7 firmamız toplam 300 metrekare alanda fuarda yer almışlardır. Bu firmalarımız; Özkaya Dondurma, Arbel, Berdan Cıvata, İdeal Bakliyat-Su, Dicle Bakliyat, Bayamtaş ve Başhan Tarım. Ayrıca dernek yönetim kurulu üyeleri hariç diğer tüm üyelerimize çağrı yaparak fuarı gezmek isteyenlerin ulaşım masraflarını karşılama çağrısı yaptık. Bu çağrımız kapsamında da fuara katılan üyelerimiz haricinde 50 firma organizasyonu ezmek ve yerinde incelemek için İstanbul’a çıkarma yaptı.

 “MÜSİAD FUARI BİR BAŞKA”

 Gerek tanıtım, gerek ticaret açısından fuar organizasyonlarını önemi tartışılmaz. Ancak MÜSİAD Fuarı’nın bir özelliği kendi üyeleri arasındaki sıkı bağlar ile oluşan Pazar ve yurtdışındaki etkinliğidir. İhracatı geliştirmeye yönelik çabalarımız doğrultusunda dış pazarlara açılma ve yabancı sermaye ile buluşmada MÜSİAD Fuarları’nın yeri bir başkadır. Tüm sektörlerden katılım sağlanan organizasyonda iş ve çözüm ortağı bulmanın yanı sıra, sektörünüzdeki ve sektörünüzü etkileyen diğer sektörlerdeki gelişmeleri de yakından takip etme imanına kavuşuyorsunuz” diye konuştu. 


ARTUKLU HABER AJANSI


27.5° / 17.1°
  • BIST 100

    10643,6%3,14
  • DOLAR

    32,20% 0,00
  • EURO

    35,07% 0,22
  • GRAM ALTIN

    2535,25% 1,40
  • Ç. ALTIN

    4002,98% 0,00